Kyllingelårfileter med sød soya og sesamfrø

Ingredienser

(4 personer)
450 g Oliver ferske kyllingelårfileter skåret i strimler
1 bdt. forårsløg i skrå skiver (med noget af det grønne)
2 søde røde peberfrugter, uden kerner og skåret i strimler
250 g sukkerærter eller friskbælgede grønne ærter
200 g baby- eller bønnespirer

Marinade
2 tsk. knust chili og hvidløg
2 tsk. finthakket eller knust ingefær
7-8 spsk. sød soya
2 spsk. ristede sesamfrø
3-4 spsk. vegetabilsk olie
2 spsk. olie til stegning

Tilberedning

Bland en marinade af knust chili og hvidløg, ingefær, soya, sesamfrø og olie i en skål. Bland kyllingekødet omhyggeligt med marinaden, og lad blandingen stå i mindst 30 minutter. Opvarm olie i en stor wok eller an sauterpande, og steg kyllingekødet ved stærk varme under omrøring i 5-6 minutter. Tilsæt forårsløg, peberfrugt og evt. lidt vand, og lad blandingen stege i yderligere 2 minutter. Såfremt wokken ikke er så stor, steges kødet ad flere omgange, så man undgår, at kødet koger i stedet for at stege. Vend ærter og bønnespirer i retten til sidst, og smag til med soya. Anret på fad, pynt med forårsløg eller purløg og sesamfrø, og server straks sammen med skåle med soya og sambal oelek (til dem der ønsker retten mere krydret) og kogte nudler.

Tilbehør
fintsnittede forårsløg eller purløg, ristede sesamfrø, soya, sambal oelek og kogte nudler med spinat.