Chilisuppe
Ingredienser
(4 personer)
kalkunkød
2 løg
3-4 kartofler
4-5 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
4 spsk tomatkoncentrat
1 dåse hakkede tomater
2 håndfulde oliven
olivenolie
4 spsk flødeost med hvidløg
paprika
chilikrydderi
basilikum
revet ingefær
2 laurbærblade
salt
hele sorte peberkorn
fløde
Tilberedning
Skær kalkunkødet i terninger. Pil og hak løget, pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Svits det hele i olivenolie i en gryde. Knus laurbærbladene i og kom hele sorte peberkorn ved. Drys med salt, chilikrydderi, paprika og tilsæt de hakkede tomater og tomatkoncentrat. Rør godt i blandingen og tilsæt 7-8 dl. vand. Tilsæt flødeost, oliven og strimler af peberfrugterne. Tilsæt revet ingefær.
Kan serveres med hvidløgsfultes