Marineret kartoffelsalat
Ingredienser
(4 personer)
600 gram kartofler
1 bundt radiser
½ dl hakket persille
½ dl snittet purløg
½ dl hakket dild
1 rødløg
1 skalotteløg
1 dl olivenolie
1 dl hvidvinseddike
1 dl vand
Salt
Tilberedning
Kartoflerne skrabes og koger ca. 20 minutter til de er møre - afkøles herefter.
Radisserne skylles, renses og skæres i skiver.
Løgene pilles og skæres i tern.
Persille, purløg og dild skylles, snittes fint og kommes i en skål.
Olie, vand og eddike røres sammen og hældes i.
Der krydres med salt og peber.
De afkølede kartofler skæres i skiver og blandes med løgene og radiserne.
Marinaden hældes over kartoffelsalaten, og trækker i køleskab i omkring en time før servering
Tip: Krydderurterne kan erstattes med frisk salvie, oregano og basilikum