Frisk pasta med oksefilet og rødløg

Ingredienser

400 g frisk pasta
2 spsk olivenolie
250 g broccoli
200 g oksefilet
2 rødløg
250 g champignon
1/2 tsk timian
1 dl fløde
salt og peber

Tilberedning

Skær kødet i meget tynde strimler, eller få slagteren til at skære det på pålægsmaskinen, hvorefter det skæres i lidt mindre stykker. Sautér kødet ved kraftig varme i ca. 2 min. i 1 spsk olivenolie.
Del broccolien i mindre buketter og kog den i ca. 2 min. Skær løgene i smalle både og champignonerne i kvarte.
Sautér løg og champignon sammen med timian i ca. 2 min. i resten af olien. Tilsæt fløde, kød og broccoli og kog igennem. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Smag retten til med salt og peber og server sammen med pastaen. Husk masser af friskhøvlet parmesan. Og stil peberkværnen på bordet.