Orientalske karrysuppe

Ingredienser

(4 personer)
200 g rejer eller jomfruhummerhaler
1 stort løg
2 tsk god karry
3-4 dl grøntsagsbouillon
1 dåse ferskner
1 dåse hakkede flåede tomater
1/4 l piskefløde
1 tsk chili-sauce
1 lille kinakål
olie/smør
salt og peber

Tilberedning

Hak løget fint og svits det i en tykbundet gryde, sammen med karry og en passende mængde olie/smør. Bouillon, tomater, piskefløde tilsættes og retten simrer 15 minutter. Imens snittes kinakål i små stykker og kommes i en skål Fersknerne skærres i mindre stykker og tilsættes sammen med 2/3 af saften - og rejerne kommes i - opvarmes - men - MÅ IKKE KOGE !!!! Retten smages til med salt og peber.

Retten stilles på bordet. I de dybe tallerkener drysses et par små håndfulde kinakål. Retten øses op over kinakålen i rigelig mængde. Der serveres hjemmebagt brød/flutes til.